Blog

Prevence je základem zdraví i u zvířat

 

Zdraví psů a koček je pro jejich chovatele zvláště důležité. Ať už je to kůže, klouby, trávení nebo kondice - všechna tato témata jsou významné. Jak se o ně starat? V každém případě pomáhá vhodné doplnění minerálů a dalších aktivních látek!

ZDRAVÁ KŮŽE, KRÁSNÁ SRST

Jsou chvíle, kdy je kůže a srst našich mazlíčků exponovanější než obvykle. Alergie, období línání, stres, nemoc, to vše znamená, že kůže, která má vykonávat ochranné funkce, potřebuje pomoc. V tomto případě pomůže Yarrowia Canifelox Skin&Coat Cat a Yarrowia Canifelox Skin&Coat Dog. Tato jedinečná forma esterů mastných omega kyselin 3-6-9 v kombinaci s vitamínem E zajišťuje zdravou a elastickou kůži a také jemnou a lesklou srst. Funguje dokonale jako prevence kožních onemocnění. Tento přípravek je obzvlášťě vhodný, pokud se svým mazlíčkem navštěvujete výstavy!

PRO SILNÉ KOSTI A ZDRAVÉ KLOUBY

Mnoho plemen psů má onemocnění kloubů zapsané v DNA. Prevence těchto chorob je jedinou šancí jak omezit riziko že za pár let váš pes nebude trpět i při běžném pohybu, a vy jako majitel nebudete marně hledat způsoby jak zvířeti ulevit. Statistiky jsou neúprosné, u 20% dospělých psů, zejména velkých a obřích plemen, dochází k degeneraci kloubů. Složení přípravku Yarrowia Canifelox Mobility je dostatečně komplexní, aby podporovalo prevenci těchto chorob. Kvasinky Yarrowia lipolytica jsou zdrojem účinných látek, které mají příznivý vliv na tvorbu kostí, zlepšují hustotu minerálů v kostech, což také ovlivňuje jejich mechanickou sílu. Omega 3, 6 mastné kyseliny zmírňují ztuhlost kloubů a mají protizánětlivé účinky. Glukosamin a chondroitin jsou nezbytnými složkami synoviální tekutiny a chrupavky, které jsou odpovědné za správnou výživu kloubu. Vitamin C podporuje správnou produkci kolagenu, hlavní složky kloubní chrupavky. Kromě toho produkt obsahuje MSM, přírodní zdroj organické síry, regulující růstové procesy, podílející se na metabolických procesech kostní tkáně a regenerující pojivovou tkáň. Přidáme-li ještě mangan, který přispívá k udržení zdravých kostí, můžete být ohledně zdraví vašich mazlíčků mnohem klidnější.

NĚCO PRO ZAŽÍVÁNÍ

Psi i kočky jsou náchylné k zažívacím potížím. Yarrowia Canifelox Gastro Dog a  Yarrowia Canifelox Gastro Cat je ideální prevencí těchto komplikací. Toto doplňkové krmivo podporuje správné trávení, stabilizuje střevní mikroflóru a stimuluje imunitní systém. Kromě kvasinek Yarrowia lipolytica, které jsou zdrojem celé řady esenciálních aminokyselin, mananů a beta-glukanů, makro- a mikroprvků a biologicky aktivních látek., verze pro kočky obsahuje navíc chlorellu. Má detoxikační vlastnosti a zbavuje tělo těžkých kovů, podporuje přirozenou obranu a regeneraci těla. Do produktu pro psy byl přidán ostropestřec mariánský, který pomáhá chránit jaterní buňky a podporuje jejich regeneraci. Produkt obsahuje i mořskou řasu, která je přirozeným zdrojem vápníku a hořčíku, přispívá k energetickému metabolismu a napomáhá i správnému fungování trávicích enzymů.

ZLEPŠUJEME REGENERACI A KONDICI

Pokud váš pes tráví čas aktivně a chcete se postarat o jeho fyzický stav a kondici, Yarrowia Canifelox Condition je vhodná volba. Je určen pro všechny dospělé psy, ale splní i požadavky těch, kteří sportují a potřebují rychlou regeneraci po výkonu. Jaké je tajemství produktu? Mastné kyseliny DHA a EPA podporují protizánětlivé procesy a podporují rychlou regeneraci svalů. Vitaminy A, D3 a E zlepšují imunitu a mají dobrý účinek na regeneraci buněk. To vše je perfektním doplňkem stravy psů, kteří nevydrží sedět na gauči.

 

Jak vidíte, možnost preventivní zdravotní péče pro psy a kočky je velmi široká. Každý den pamatujeme na vyváženou stravu a fyzickou aktivitu našich domácích mazlíčků. Rozhodně stojí za to přidat do denního seznamu přípravky, které umožňují předcházet častým a nepříjemným potížím.

vetys

Vetys s.r.o.

Damníkov 64 
Damníkov, 561 23 
Česká republika 

IČO: 050 34 299
DIČ: CZ 050 34 299

  • +420 732 165 660
  • info@vetys.cz
  • VetysCZ
  • +420 736 189 446